2009. szeptember 9., szerda

Heti DVD Premierek

Spancserek (I Love You, Man)

Peter Klaven sikeres ingatlanügynök, és teljesen odáig van, amikor álmai nője, Zooey igent mond a házassági ajánlatára. Ám amikor a násznagy kiválasztására kerülne a sor, Peter döbbenten ébred rá, hogy nincs egy olyan közeli barátja sem, akit felkérhetne erre a megtiszteltetésre.

A helyzet megoldása érdekében bizarr és kínos "randikba" kezd különféle pasikkal, mígnem a sors összehozza Sydneyvel, aki nemcsak hogy szintén nagy rock-rajongó, de pontosan az a fajta vicces, magabiztos, jó fej srác, aki annyira hiányzott eddig Peter életéből. A két pasi annyira egymásra talál, hogy ez lassan kezdi rányomni bélyegét a vőlegényjelöltnek és kedvesének a kapcsolatára is, úgyhogy végül hősünk választani kényszerül menyasszonya és újdonsült spanja között.

Részemről ez 40%.
letöltés

Zack és Miri pornózik( Zack and Miri Make a Porno )

A két ezeréves barát, a szobatárs Zack és Miri igencsak nehéz időket él át, ugyanis adóssághegyek tornyosulnak föléjük. Amikor kikapcsolják az áramot és még a vizet is elzárják náluk, különös mentőötletük támad a gyors pénzszerzésre: a barátaik segítségére is számítva, pornófilmet forgatnak. Előtte azonban esküt fogadnak, hogy a szex semmiképp sem fogja megrontani a barátságukat. Ám ahogy elkezdődik a forgatás, a két barát közötti üzleti megállapodás és plátói barátság valami sokkal többé változik át.

Részemről ez 60%.
letöltés

Megint 17
(17 Again)

Kamasz korában még mindenkiben bujkál egy Nobel-díj lehetősége, vagy legalább egy sportkarrier, de minimum egy szerető család. Mike gimis korában azt hitte, minden szuper lesz körülötte. De a kosárlabda-sikereinek köszönhető egyetemi ösztöndíjról lemondott szerelme kedvéért, fiatalon családot alapított - és most egy haverjánál húzza meg magát, a munkahelyén alig vesznek róla tudomást... de még az is jobb, mint amikor kamaszgyerekeivel találkozik. Rajta már csak a csoda segíthet. Hát jön is a csoda, csak nem biztos, hogy segít. Mike hirtelen újra 17 évessé változik, és újra beiratkozik a suliba. Kénytelen minden fontos iskolai tárgyat újratanulni: hogyan öltözzünk lazán, hogy dumáljunk a csajokkal, milyen cuccok a menők és el kell viselnie, hogy egy osztályba kerül a saját gyerekeivel. Lehet, hogy helyrehoz pár régi hibát de helyettük elkövet néhány újat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése